Vi behöver mer "input"

  Som vi nyligen berättade här på bloggen ställer sig nu samtliga klubbar i division 1A bakom Norrhockeykonceptet. Detta sedan Clemensnäs, för ungefär en vecka sedan, meddelade sitt intresse. Det här lovar gott! Tillsammans är vi starka.   

  Nu har initiativ tagits för att skapa ytterligare uppslutning bakom konceptet Norrhockey och de All Star-matcher som planeras. Detta genom kontakter med Skellefteå AIK och Luleå, för att "pejla av" hur de ställer sig till att medverka och stödja våra utvecklingsidéer. Såhär långt är signalerna positiva.
  Som det ser ut kommer vi inte att aktivt gå ut till klubbar i division 1B och division 2 (norr) med erbjudanden om att medverka. Representanter från föreningar i dessa serier som följer vårt arbete med Norrhockey får dock gärna höra av sig och meddela intresse - det är bara att hänga på och bidra för norrhockeyns bästa! Varmt välkomna.

  Just nu finns en del krokar ute för att ordna en hemsida för Norrhockey, och en lösning kan vara på gång. Inget är dock klart ännu. Är du duktig på webbdesign eller på något sätt vill och kan stötta oss i att utveckla hemsidan, hör av dig!

  Slutligen: vi behöver mer "input" - idéer, åsikter och tankar - från alla er som kontinuerligt följer bloggen och/eller ingår som medlemmar i Norrhockeys facebookgrupp. Hur ska upplägget för All Star-matcherna se ut? Hur ska vi anordna supporterträffar framöver? Bör vi göra våra röster hörda när det gäller serieförändringar i de nordligaste division 1-serierna och/eller Allsvenskan?
  Bidra med synpunkter, du också! Maila ([email protected]), kommentera på bloggen eller diskutera på facebook.   

Johan

Kommentarer
Postat av: Bengt

Ni gör ett bra jobb, som håller igång detta under total dödsäsong. därav kanske det är svårt att få reaktioner på det ni tar upp. Men det är solklart om man nu gillar ishockey att ni blivit otroligt viktiga för utvecklingen uppe i norrland

2010-05-04 @ 19:50:44
Postat av: Johan

Visst kan det vara så. Fler är nog beredda att diskutera och komma med "input" då säsongen drar igång. Som jag ser det är det dock viktigt, ja en förutsättning, med ett brett engagemang om de arrangemang som planeras ska vara genomförbara. Känns dock hoppfullt då det visat sig att många värnar Norrhockeyns utveckling och tror på de förslag som kommit fram på bloggen..

2010-05-05 @ 07:13:31
Postat av: mrmilan

Kanske detta vore nått??


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0