Ord till Handling

  Dags att ta detta ett steg längre känner jag, i dagarna ska en förfrågan skickas ut till kanslierna i samtliga div 1 klubbar angående All-Star matcherna o tillhörande "Hokeyns dag" med typ skills competition. Bara en förfrågan om intresset att ställa upp till att börja med förstås. Det ska bli oerhört intressant att få ta del av reaktionerna på de olika hållen. Jag skickar ut till samtliga klubbar i 1 A, så får vi se vart det bär därifrån.
  En första fråga som dyker up är ju, var ska allt detta äga rum? Man hinner ju knappast fara runt i samtliga hallar på en säsong. Ett par om året kanske är realistiskt?
  Sen är en annan fråga som dök upp i kommentarerna, hur ska man matcha?  Bästa från nordligaste klubbarna mot sydligaste? Kan ju vara svårt att få hit ett elitlag första året.
  Sedan tror jag väl inte sponsringen till något sånt ska vara så svårt att ragga ihop, exponeringen blir ju relativt stor!

Bara några funderingar, alltså...

Kom gärna med fler, det SKA ta mig fan gå att genomföra!

Christer

Kommentarer
Postat av: Anodizer

Blir verkligen spännande att ta del av reaktionerna från berörda klubbar. Tror man ska inrikta sig på ett sådant här evenemang på max 4 orter under juluppehållet. Lätt att man tar sig vatten över huvudet annars. Men i ett första steg får man väl se hur intresset ser ut...

Har dock svårt att förstå om man inte ser vilka möjligheters som finns i ett sånt här koncept.

2010-03-27 @ 17:30:43
Postat av: Christer S

Kunde inte hålla fingrarna i styr så en första intresseförfårgan är skickad till samtliga Div 1 A klubbar, bara att vänta och se, Nu kanske vi ska koncentrera oss ett tag på supporterträffen?

Kanske vi ska försöka få en ort i "mitten" första året, Boden eller Piteå?

Någon i Boden eller Piteå som vill och orkar ta tag i det?

2010-03-27 @ 20:01:30
Postat av: Anodizer

Tror att det kan vara möjligt att ordna första supporterträffen i Piteå. Ska skicka ut en förfrågan via mail till dom som är involverade i supporterklubben och höra efter. Återkommer...

2010-03-28 @ 07:18:43
Postat av: Anodizer

Frågan är bara: vilket intresse finns från supporters i andra klubbar i serien att delta, t ex i Boden, Kiruna och Haparanda? Tycker ni att detta kan vara en bra/kul grej att göra?

2010-03-28 @ 07:21:35
Postat av: Jens

Kanonidéer som finns här, speciellt gillar jag verkligen tanken med en All star-match. En idé jag själv har där är att även ha någon form av talangmatch där också där de bästa spelarna i klubbarna under t ex 20 år får vara med (förutom de som platsar i vanliga matchen). Det skulle ge unga spelare en bra chans att få visa upp sig och en extra motivation för dem under säsongen.

2010-03-30 @ 19:08:11
Postat av: Jens

Och ett litet tillägg till det... Behöver ju givetvis inte vara en match mellan två lag med div 1-talanger, utan varför inte se om t ex Luleås J20 vill ställa upp som motståndare för ett sånt lag?

2010-03-30 @ 19:10:21
Postat av: Vigilante

Efter att ha läst Jimmy Stålnackes blogg angående det som skrivs här så kan jag inte annat än hålla med han. Alla ideér är genomförbara men det krävs en hel del av oss fans.



Är även inne på hans linje att bjuda in ett större lag till ett liknande event. Först och främst bör Luleå eller skellefteå få frågan då det är närliggande. Vore förvisso en dröm att få hit Färjestad, det förnekar jag inte.



Fortsättningsvis så anser jag att om man skall ha en allstarmatch och skillscompetition för A-lag så MÅSTE man ha det för alla lagens juniorer.



Det som diskuteras just nu är ett stort steg att öka hypen kring Div 1a och bara att det pratas om det gör det hela mer intressant för gemene man att kanske gå på hockey.



Vad jag däremot ställer mig frågande till är att, först och främst, hur man skall få ut denna blogg till en ännu större skala läsare.

2010-03-31 @ 11:41:22
Postat av: Christer S

Nästa steg bör ju att få ut den på alla lags hemsidor, SF-sidorna, kanske pr-deals med lokaltidningar med mera.

2010-03-31 @ 12:31:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0