Norrhockeyns situation i fokus

  Norrhockeyns situation och utvecklingsmöjligheter har verkligen varit i fokus den sista tiden. NSD och Norrbottens-Kuriren har bägge publicerat en rad artiklar i ämnet och belyst aktuella svårigheter såväl som möjliga vägar vidare. Den minst sagt laddade - och beklagansvärda - händelseutvecklingen då det gäller Björklövens fortsatta existens och spel i Allsvenskan har också bidragit till att riksmedia fått upp ögonen för frågan.
  Som Christer berörde i sitt förra inlägg har tidningar i Norr- och Västerbotten nu också börjat uppmärksamma nätverket Norrhockey.
  Vår förhoppning är att vi kan bidra till att diskussionen kring norrhockeyns utveckling fortsätter att föras, och utgöra en kraft som får saker att börja hända och förändras till det bättre. Det handlar om att lyfta utvecklingsidéer, genomföra insatser och arrangemang i samverkan, belysa och driva frågor av gemensamt intresse osv. 

  Jag vill återigen efterlysa inlägg från er läsare på denna blogg. Kanske har ni någon åsikt eller synpunkt kring norrhockeyns situation som ni vill ventilera och lyfta till diskussion? Kul isåfall! Ni kan säker mailadressen vid det här laget: [email protected]

  Nätverket Norrhockey utökas ständigt. Nu hoppas vi att fler lag från division 1B och division 2 hör av sig och ger tummen upp för Norrhockeykonceptet. 
  Som läget är nu jobbar vi med att formulera ett utkast till syftes-, mål- och strategibeskrivning som ska gå ut till alla ideellt engagerade och berörda klubbar som gått med. Tanken är att vi i slutändan ska landa i en enkel och tydlig text som beskriver vad nätverket Norrhockey är och står för.

  Norrhockeys facebookgrupp fortsätter att vara ett aktivt forum och växer fort. Inom kort hoppas vi nå 600 medlemmar. Tipsa alla hockeyintresserade vänner och bekanta om att gå med!

  Imorgon kommer ett möte att hållas för att bl.a. diskutera serieupplägg och spelschema i division 1A kommande säsong. Imorse mailade jag över en kopia på namninsamlingen för fler fredags- och lördagsmatcher till ordförandena i Norrbottens och Västerbottens hockeyförbund, Birger och Göran, som ett underlag till denna diskussion.
  Deadlinedatum för namninsamlingen är satt till den 18 juni. Ordförandena kommer att få den fullständiga listan med underskrifter efter detta datum. Än finns alltså möjlighet att delta!

Vi kör på!

Johan

Kommentarer
Postat av: Christer S

tja, någr afler Fred/Lördagsmatcher ser det ju ut att kunna bli, en etappseger kan man kanske kalla det? Den haltande tabellen lär vi dock få leva med minst ett år till, framförallt då det är 9 klubbar i serien...

2010-06-10 @ 12:58:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0