Efter Stormen...

  Eller vad ska man kalla förra veckans händelser?
Klubbarnas seriemöte med Föbundsfolket måste ha känts frustrerande på riktigt! Man visar återigen en otrolig arrogans mot våra förhållanden här uppe. Bara en sådan sak att LOTTA fram serien, säger väl det mesta. Om det nu var lottning, förbundets "lottningar" har man efter alla dessa år inte så värst mycket förtroende för, tyvärr.
  Varför inte ta sitt ansvar, göra det man är utsedd till, och lägga upp en serie som både fungerar och är rättvis. Så svårt kan det inte vara väl?
  Att serien blir haltande till en viss del, det kan jag köpa, då den med all sannolikhet kommer att bestå av 9 lag.
Men hade man tagit sitt ansvar och gjort sitt jobb, utgått ifrån både klubbars och supportrars önskemål, hade man lagt in helgmatcher så ofta som möjligt, sett till avstånden, och serien hade bara behövt halta max en omgång.
Men man tror tydligen fortfarande att lagen i norr kan åka lokalbuss till bortamatcherna. Hallå!
  VI SPELAR INTE I SMÅLAND!!!!
Nå, detta har mer än någonsin övertygat iaf mig att ett starkt nätverk av både klubbar och supporters i gemmensam tropp är ett måste. Vi måste bli ännu starkare, ännu mer sammansvetsade, och framförallt, ännu mer påstridiga för att komma någon vart!
  Förbundets agerande har deesutom gett mig ännu större anledning att propsa på två allsvenskor igen. Hur länge har svensk hockey råd att förlora minst ett lag per säsong, antingen genom direkt konkurs, eller drastiskt nerdragning av både verksamhet och målsättning, sportsligt och vad gäller ungdomsverksamheten.
  Nå, vi i Norrhockey laddar om batterierna och kommer igen, kör hårdare än någonsin, och tar med oss den lilla etappseger vi fick genom något fler helgmatcher ändå. 
  Men vi vill mer! och vi kommer att göra mer!
framförallt vill vi bli fler, så till alla supporters runt om i norr, alla föreningar i norr, ta detta som en öppen inbjudan att gå med i nätverket!
  Vill Du kanske vara med och delta aktivt i Norrhockey? Tveka inte en sekund då, för vi behöver alla krafter!
Hör av dig och Er till [email protected] så tar vi det därifrån sedan!

Vi kör på!
Christer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0