Tankar om förändringar

  Uppgifter säger att förändringar är på gång i division 1A.
Det handlar dock inte om några direkt stora förändringar, i alla fall inte på kortare sikt. Enligt vad som sägs kommer man till nästa säsong återgå till en grundserie på 28 omgångar. Sannolikt skapade de återkommande drygt veckolånga avbrotten mitt under seriespelet denna vinter en hel del missnöje.
  Visst, kanske ingen ultimat lösning med sådana "uppehåll" om man vill främja publikintresset för serien.  

  Tidigare fördes en önskan fram här på bloggen om fler fredags- och lördagsmatcher. Detta för att skapa förutsättningar för bättre drag och inramning på matcherna och underlätta för supportrar som planerar ordna bortaresor.
  Vad tror ni om denna idé? Är detta något vi med gemensamma krafter bör föra fram till förbundet? Hur ställer sig klubbar och aktiva spelare i serien till detta? Lämna gärna kommentarer...

  Norrhockeys facebookgrupp verkar bli en succé! På bara någon dag har gruppen fått nära 70 medlemmar och medlemsantalet växer fort. Många lämnar också positiva kommentarer. Kul! Bli medlem du också.

  Till sist. Ytterligare ett norrlag har lämnat Allsvenskan. Igår blev det klart att Sundsvall åker ur andradivisionen. Tungt och tråkigt. Känner med klubbens alla spelare, ledare och supportrar. Nu är det tydligare än någonsin att gemensamma krafter och nya idéer krävs för en förändring.

  Jag citerar Christer: Vi kör på!

Johan  

Kommentarer
Postat av: Benny

Lite brainstorming kanske? Vad sägs om att komma in med tips på sponsorer som kan vara sugna på att stötta detta? svenska spel, kommer jag att tänka på direkt iaf.

2010-04-12 @ 18:39:06
Postat av: Johan

När du pratar om sponsring.. tänker du på hela norrhockey-konceptet som sådant?

Det vore mkt bra att brainstorma möjliga sponsorer, och intresserade sponsorer bör finnas. Finns många företagare med stort hockeyhjärta.

2010-04-13 @ 09:03:53
Postat av: Johan

Vad tror ni om idén om fler fredags- och lördagsmatcher? Kan det vara ett önskemål vi tillsammans bör signalera till hockeyförbundet inför det att schemat läggs? Vad säger berörda klubbar? Spelare?

2010-04-13 @ 12:57:50
Postat av: Fusion

Absolut, fler fredags och lördagsmatcher! Söndag är en tråkig dag för hockey. Tycker matcherna bör vara relativt tidigt på lördag, cirka 15.00 eller 16.00, det kommer dra mer publik är jag säker på!

2010-04-13 @ 17:19:33
Postat av: Christer S

Kan bara hålla med, lördag / söndag 15-16.00 är perfekt ur publiksynpunkt. Borde väl inte vara omöjligt, eller vad sger Ni i klubbarna?

2010-04-13 @ 17:37:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0