Tack Teg!

  Så fick vi alltså även Tegs SK med oss idag, det är inte utan att det känns lite stort nu.. Vi har alltså fått accept ifrån 7 av 8 klubbar så här långt för Norrhockeys koncept. Vi har dragit igång något som knappast kan stoppas längre, och det känns förbaskat fint faktiskt.
  Första steget är nästan helt avklarat, att få supportrar och klubbar att dra åt samma håll.

Nu har jag några funderingar som jag vill att Ni reagerar på, kom med mothugg eller vad Ni vill, bara det blir en åsikt.

  Tanke  1: Ska vi utvidga konceptet till att omfatta även Elitklubbarna, och i sådana fall, kanske även div 2 klubbar?  Alla skulle nog vinna på det, både kortsiktigt och långsiktigt, tror jag iaf. vi behöver ett brett stöd och en heltäckande tanke för ishockeyn uppe i norr hos oss. Nu, mer än någonsin när Sundsvall är den nordligaste utposten i Allsvenskan. Vi behöver en långsiktig planering för hur vi ska komma upp i nivå igen, med eller utan förbundet, så här långt har det ju varit utan.

 Tanke 2: Ska vi involvera även lagen i Div 1 B? jag har fått frågan flera gånger nu, men svarat att vi vill få ihop detta först, för att inte ta oss vatten över huvudet. Den frågan lämnar jag helt öppen, utan personliga värderingar, det får Ni bestämma, helt enkelt.

  Det är de primära funderingarna, även om hvudet är fullt av dem, men first things first, som dom säger i Albanien...

  Glöm inte att skriva på namninslamlingen för fler helgmatcher nu! lite förvånad över att inte fler spelare o ledare signat sina namn där ännu, är jag. Länken dit finns här strax nedanför i Johans utmärkta inlägg. Beröm också till Zambonis inlägg, klockrent!

Christer

Kommentarer
Postat av: Krille

norrhockey....

Det säger väl det mesta, klart vi skall försöka bjuda in 1B lagen och Div2 lagen samt försöka öppna ögonen på Elitserielagen Luleå och Skellefteå men även Timrå och Modo.



Lets go

2010-04-24 @ 08:00:40
Postat av: Caztie

Sammantaget är väl detta något som rör oss alla uppe i norr så självklart skall man väl försöka nå samtliga lag norröver, ju fler desto bättre och samtidigt så är det väl ett faktum, eller risken är väl uppenbar i varje fall, att det är en tidsfråga innan hockeyn i norr blir en parentes i och med dagens utveckling, hemska tanke.....



Christer, en inbjudan till samtliga lag/serier du nämner!, 1 B-serien borde nog vara lika intresserade av detta engagemang som vi.



Elitserielagen, om de nu är intresserade så är det en bonus, de borde ändå inse att det är vi som många gånger är de som stöttar fram de framtida spelarna för storklubbarna, det är våra föreningar som är till stor del deras plantskolor, så av ren självbevarelsedrift är detta en viktig fråga även för dom.



Så varför inte vända på frågan, har de råd att vara utanför?, säger de nej så säger de också nej till sin egen framgång/utveckling.



Bra jobbat för övrigt, all heder och respekt åt ert engagemang här.

2010-04-24 @ 09:53:58
Postat av: Johan

Har samma åsikt som Krille och Caztie. Ser bara fördelar med att vidga konceptet då vår samlade styrka blir större ju fler vi är.

Man kan ju alltid skicka ut en intresseförfrågan och se hur gensvaret ser ut. Kan iaf tänka mig att Östersund/Brunflo, Hudiksvall och KB65 kan vara intresserade i div 1B. Möjligen ännu fler.

Tror även det är bra att pejla hur elitserielagen ser på detta initiativ/koncept, för att framöver kunna "bolla" lite idéer om hur de (med sina resurser och sitt inflytande i hockeysverige) kan bidra i utvecklingsarbetet.

2010-04-25 @ 15:02:27
Postat av: Zamboni

Yepp, jag håller med tidigare talare. Ju fler desto bättre och starkare...

2010-04-25 @ 22:43:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0