Tack Asplöven!

  Som en del kanske märkt har vi nu fått OK även från Asplöven!
Det gör 6 av åtta klubbar i div 1 A, samtidigt har vi fått positiv respons från Teg, där man ändå vill avvakta något för ett välgrundat beslut, med ett förhoppningsvis enigt ja till konceptet. Återstår signaler från Clemensnäs så har vi lyckats få reaktioner från samtliga. Hittills alla positiva!
  Det kanske också har märkts att det numera finns länkar hit från många sidor, vill ändå fortsätta uppmana till länkningar. Det kan inte bli för mycket av det goda, i det här fallet.

  Idag är också något av en ödesdag för våra vänner i Sundsvall, hoppas verkligen personligen dom klarar av detta nu. Vi har inte råd att tappa mer mark nu i Norr.

  Om någon har fler förslag på gästbloggare, tas sådana också tacksamt emot, toppen om det finns en kontaktuppgift med, så vi kan skicka en förfrågan. Vi gör förstås allt för att nå föreslagna gästbloggare i vilket fall.

  Det var dagens nyheter, så här långt, en sak till; för att ytterlligare öka underlag och intresse för konceptet Norrhockey har en grupp på Facebook öppnats. Bara att söka på Norrhockey där...

  Nu kör vi!

Christer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0