Snart 300...

  Norrhockeys facebookgrupp fortsätter att växa så att det knakar. På en knapp vecka har nära 100 ytterligare medlemmar tillkommit och snart når medlemsantalet 300. Fortsatt stort intresse alltså - riktigt kul.
  Nu har två "diskussionstrådar" lagts till där gruppens medlemmar kan utbyta idéer och diskutera upplägg för All-Starkonceptet och kommande supporterträffar. Medverka gärna och ge input!

  Namninsamlingen växer tyvärr inte riktigt i samma takt. Hittills (sedan den 17/4) har namnunderskrifter inkommit från ett sjuttiotal hockeyentusiaster i norr som vill se fler fredags- och lördagsmatcher i division 1A. Än finns dock gott om tid att delta i insamlingen, som kommer att ligga uppe t.o.m. den 18/6. Borde väl inte vara omöjligt att samla in åtminstone 2-300 namn innan detta deadlinedatum?

  Till sist: Nu har Renberg uttalat sig igen om att förändringar måste till för att hockeysverige ska leva. Återigen talar han för en norr- och söderserie i Allsvenskan och menar att som det nu ser ut, där inget lag finns representerat ovanför Sundsvall (?), är det "ett jättehårt slag i ansiktet för norrlandshockeyn".
  För att se reportaget, klicka här.  

Johan


Kommentarer
Postat av: Christer S

Det är väl egentligen ett slag i ansiktet på hockeyn i Sverige som helhet.

2010-04-27 @ 21:42:56
Postat av: Clemensnäs HC

Hejsan från Clemensnäs HC. Vi ställer oss också possiviva till norrhockeyn.Vi skulle vilja komma i kontakt med ansvarig för bloggen. Någon so har en mail adress eller tel nr?

2010-04-29 @ 14:13:55
Postat av: Christer S

Hej, vad trevligt! Ni är väldigt välkomna förstås.

Jag mailar till Er!

2010-04-29 @ 14:26:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0