Så otroligt irriterande

  Har alltid haft för mig att Mikael Lundström på förbundet var en klok och förståndig man, men nu måste jag nog ändra mig på den punkten. I ett uttalande om detta med två allsvenskor påstår karlfan, att det är snarare en brist på ambition hos klubbarna norrut som svarar för den uppkomna situation med ETT allsvensk lag från Norr.
  Vad fan menar karln?

Han går på i ullstrumporna och säger att endast två av 16 klubbar visat vilja att gå upp till allsvenskan. Man frågar sig hur han tänker? Hur många tycker han ska satsa ihjäl sig för att gå upp till en given konkurs i en ruinserie?
Jag blir, om uttrycket ursäktas, fly förbannad, när man kommer med såna oövertänkta grodor i hans position dessutom. Jag undrar helt enkelt om inte Mikael Lundström bör omplaceras, eller bara försvinna till någon annan organisation. Det minsta man kan begära, är att han försöker förklara påhoppet på alla klubbar norr om dalälven!
  Just nu är han i mina ögon helt väck där uppe.....

Länk till det puckade uttalandet:http://svt.se/2.19861/1.1982193/delning_av_allsvenskan_inte_aktuell&from=rss


Nu till något roligare, Facebook-gruppen växer så det knakar, tack för stödet, är det minsta vi kan säga! fortsätt värva medlemmar, spread the word!

Förutom det, så har även Clemensnäs förklarat att de vill vara med och stötta norrhockeykonceptet, så nu är vi 100-procentiga i div 1 A! 

Kan också informera alla om att förfrågan ställts till såväl Luleå Hockey som Skellefteå AIK, om att stötta oss. Svar inkommer väl så småningom.....

Sedan är frågan om vi ska stöta på klubbarna i 1 B, äsch, visst ska vi det, fast det är förstås helt öppet att visa intresset och stötta oss även utan att vi skickar förfrågningar. Detsamma gäller alla klubbar längre ner i serierna.
Nu är vi verkligen på gång, och det är bara att hoppa på tåget, ingen klubb behöver tveka!

Förslag tages tacksamt emot, på hur vi kan hjälpa till även i div 2 och 3! det är ju någonting vi inte tänkt på tidigare.

Nu är det åter till LG-games på tv:n, och jag tackar för ordet denna gång!

Vi kör på!

Christer S

Kommentarer
Postat av: caztie

ML tycks vara helt offside!

2010-04-30 @ 09:37:23
Postat av: Johan

Ett mkt provocerande uttalande som vittnar om begränsad insikt/analys kring norrhockeyns förutsättningar. Devisen "Hela Sverige ska leva" verkar inte gälla inom hockeyförbundet, iaf inte att döma utifrån den inställning Mikael Lundström visar upp.

Kanske läge för nästa namningsamling, för en delning av Allsvenskan...? Kan gissa att en sån insamling snabbt skulle omfatta riktigt många namn.

2010-04-30 @ 13:47:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0