En sorglig dag.....

  Så är det då ett faktum, att gamla goda Björklöven följer i den nu långa rad av klubbar som går omkull i allsvenskan. Utan att gå närmare in på orsakerna, så kan en blind se att resekostnader garanterat har en stor del av eländet. Hur många fler ska behöva gå igenom detta?
  Fast det är klart, allsvenskan är snart en lokalserie för södra Sverige, och resekostnaderna fås ner till lokaltaxan på buss, så där är man säkert nöjda med utvecklingen.
  Nu måste det verkligen ske något med seriesystemet, så även lag ifrån Norra delen av Sverige har en chans att tävla på lika villkor. Hockeyn är sjuk, Hockeyn blöder just nu i Sverige. Hallå förbundet... VAKNA!!!
  Något måste ske, och det fort!

Förutom det generella fiaskot som allsvenskan är, så måste man idag lida med alla fans av Björklöven, jag vet att det finns många som är ETT med klubben, och idag har en verkligt tung dag. Frågan är vad som händer nu med klubben? Startar man om, Startar man nytt? 

  Som sagt, i glädjen över anslutningen till Norrhockey, så grumlas det ordentligt av Björklövens konkurs...

Se nu till att göra Era röster hörda på namninsamlingen för fler helgmatcher, med mer publik och därmed en roligare upplevelse att gå på hockey.

Vill man ha en reaktion, måste man börja med en aktion själv!

Christer

Kommentarer
Postat av: Caztie

F-n så otroligt trist, en påminnelse om norrhockeyns verklighet, trodde man aldrig... man blir stum.

2010-04-21 @ 22:26:22
Postat av: Johan

Dags för en ny namninsamling - för att visa opinion för serieförändringar..? Denna gång ställd till förbundet centralt. Skulle säkert gå att få ihop jäkligt många underskrifter. Frustrationen över situationen är större än nånsin.

2010-04-22 @ 08:16:31
Postat av: Johan

Såhär uttalar sig Sundsvalls sportchef Ulf Zetterström till Aftonbladet om Lövens konkurs:



"Men jag tycker att det är jättetråkigt att en anrik förening går åt skogen, även om det gynnar oss. Det känns inte riktigt bra ändå. Man vill ju värna om norrlandshockeyn och ha flera lag med i allsvenskan. Nu är det snart en serie enbart för södra Sverige."

2010-04-22 @ 10:47:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0