En reflektion

  Sitter och väntar på kvalhockeyn i Viasat Hockey, och inser att förutom Skellefteå som väl får betraktas undantaget som bekräftar regeln, så finns inget norrlag i positiva matcher kvar. Sundsvall får ju kämpa ner till tandrötterna för att hänga kvar i Allsvenskan.
  Annars är det nordligaste laget, hemskt nog Almtuna i kvalserien. Hur gick det så här snett?
Är det Hockeyförbundet, Elitserielagen, eller Hockeyallsvenskan som misslyckats kapitalt med att behålla bredden? Vart siktar man?
  Vill man kanske ha ett hockeySverige med Uppsala som nordligaste utpost i framtiden?

Det är verkligen dax för alla berörda att reagera om inte ishockeyn sakta sinar ut som folksport i landet. Nu vet jag ju av erfarenhet att på förbundet skiter man i oss i norr, så länge söderlagen pumpar på o drar in pengar, men finns det verkligen inga goda krafter där?

  Apropå Wikegård o Co, nu har jag faktiskt försökt leta upp deras epotadresser, men inte lyckats, kan var en uppgift för hågad internet-rotare. Om någon lyckas så skicka in adresserna till oss, så ska vi omgående bjuda in dem som gästkrönikörer. Det hade varit otroligt kul att få deras synpunkter på framtiden, och förstås kanske lite tips o tankar om hur vi går framåt och vidare med Norrhockey.

Skicka in allt Ni kommer på till [email protected]


Heders!
christer

Kommentarer
Postat av: Utflyttad igen

Testa med denna e-postadress till Wikegård -

[email protected] <[email protected]>



Hittade den via denna länk:

http://www.wikegard.se/?cat=20

2010-04-09 @ 00:55:11
Postat av: Christer S

Tack, ska prova!

2010-04-09 @ 07:16:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0